Week 43: Spiel!

Naast zo goed als de hele week gewerkt te hebben hebben we Maandag Dinsdag Woensdag niet zo heel veel gedaan op af en toe een spelletje na . Op Donderdag was het eindelijk weer tijd om naar Spiel (de grootste bordspellenbeurs van de wereld) te gaan. We besloten dit jaar op de eerste dag naar de beurs te gaan aangezien vorig jaar op de tweede dag sommige spellen al uitverkocht waren. Vroeg op om richting Essen te gaan. Daar aangekomen reden we de milieuzone in en bedachten we dat we nog geen sticker hadden en ook onze paspoorten niet bij ons hadden, oeps! Gelukkig niet aangehouden. Het was megadruk en het duurde wel even voordat we een parkeerplaats gevonden hadden. Toen nog drie kwartier in de drukte gestaan voordat wel eindelijk hal 1 binnen liepen. Eerst snel naar de spellen die we direct wouden kopen en daarna een aantal spellen gespeeld. Leuke aan dit jaar was dat er ook 2 vrienden waren waarmee we wat spelletjes hebben kunnen testen en we het kopen van spellen een beetje gedeeld hebben zodat we nog meer spellen hebben om te spelen haha. De dag vloog voorbij en voor we het wisten was het 7 uur in de avond geweest en ging de beurs sluiten. Op naar huis. Vrijdag helaas geen spiel maar in de avond wel met 2 vrienden een heel aantal nieuwe spellen gespeeld. Reykholt, Survive from atlantis, Railroad ink en Worst case scenario kwamen op tafel en we vonden ze allemaal tof! Dus blij met deze aankopen. Zaterdag was een beetje een chilldag, overdag met z’n tweeën nog The River, Ceylon en Silk gespeeld, ook deze waren leuk. En nog even naar de stad geweest. In de avond gingen we beide meedoen met de diepe hel night run. Het was de eerste editie van deze loop. De route was 6km en het grootste gedeelte was in het donker. We kregen een aantal glowsticks en hierdoor waren de meeste mensen wel een klein beetje te zien. De route was tof maar op sommige stukjes zo smal dat de kliekjes van 3 mensen moeilijk in te halen waren. Uiteindelijk hebben we beide een mooie tijd behaald, zeer tevreden mee. Zondag in de ochtend even snel bij vrienden op bezoek geweest die op vrijdag nog een spelletje van spiel meegenomen hadden die op donderdag nog niet aanwezig was, dank!! 😀 En daarna snel weer naar huis want Verah en haar dochter kwamen gezellig op bezoek. We hebben even mario party gespeeld en daarna lekker geluncht. Toen nog even meeple circus gespeeld wat in goede smaak viel haha het is ook een hilarisch spelletje! In de avond nog lekker bij het Paradijs gegeten NOM! en toen was ook deze week alweer voorbij gevlogen!


2 reacties op ‘Week 43: Spiel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.