Week 44: wow!

Deze week hebben we eigenlijk niet zoveel gedaan! Door beetje ziekig (zielig) te zijn geweest zijn een aantal afspraken niet door gegaan dus hebben we eigenlijk veel de binnenkant van ons huis gezien. Ook wel eens leuk! Dus eigenlijk een heel saai weekblogje. Dus laten we gewoon even wat leuk nieuws van de laatste tijd delen.

Papa’s! – Hoe leuk is dit nieuws! 2 pinguïns die samen een ei uitgebroed hebben en papa’s zijn geworden. Heel schattig!

Halloween is geweest en dit leverde heel veel leuke foto’s op van papa’s met hun kindjes. Neil en David zijn wel de king’s van de Halloween foto’s zie hier, al vond ik um dit jaar een beetje matig. Verder waren er dus nog heel veel andere papa’s met leuke foto’s, zie hier een leuk overzicht.

Tom Daley en zijn man zijn dit jaar ook papa’s geworden via draagmoederschap. Ze gaan hier een documentaire over maken en die komt komend jaar uit. Het gaat in op draagmoederschap in de wereld en hoe de regelgeving overal in elkaar zit. Ben benieuwd hoe dit eruit komt te zien en denk dat dit heel interessant kan zijn. De vraag is natuurlijk of we het hier in Nederland kunnen bekijken.

Ook lazen we afgelopen week dat Michel en Eise in verwachting zijn van hun 2de kindje! Annie wou heel graag nog een tweede keer een kindje dragen en dat gebeurd dus nu. Vind je het leuk ze te volgen dan kan dat op hun blog. Nogmaals gefeliciteerd mannen!

Genoeg leuke dingen om te lezen en bekijken denken we zo! Op naar een nieuw weekje met gezelligheid.

(Foto: BrisVegas Dad, check them out!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.