Januari / January – Update!

Het is inmiddels 2019! En te laat om jullie allemaal de beste wensen te geven, maar toch doen we dat 🙂 Hopelijk heeft iedereen gezellige feestdagen gehad en een knallend oud & nieuw.

Wat is er bij ons allemaal gebeurd na het laatste blog? Allereerst hebben we zoveel lieve reacties van jullie allemaal gehad, hier via de site, via kaartjes, via facebook, instagram en in persoon, leuk dat jullie allemaal met ons meeleven en blij zijn met de komst van “Toni”! Dankjewel!

Toni, veel van jullie gingen er al helemaal vanuit dat het een jongetje gaat worden vanwege de naam haha maar we weten het nog niet hoor! We hebben “Toni” als werknaam gekozen als we het over ons kindje hebben aangezien het of baby een beetje meh klinkt. Dus Toni kan nog alle kanten op en we hopen volgende maand met jullie te kunnen delen of Toni een jongetje of een meisje is! Al denken we natuurlijk niet in hokjes (A)

December was een drukke maand met heel veel verjaardagen, feestdagen, afspraken en gezellige uitjes met vrienden. Een escape room en lekker eten in Zwolle, een lichtjeswandeling over de Sallandse heuvelrug, spelletjes met onder andere Verah en haar dochter, shoppen in Oberhausen waar stiekem al een beetje naar babykleertjes etc gekeken werd en lekkere etentjes zorgde ervoor dat deze maand voorbij vloog! En zo was het alweer bijna tijd voor de volgende afspraak bij de verloskundige.

Vorige hadden we de derde afspraak bij de verloskundige en kwamen we er weer met z’n vieren aan. Dit keer was er weer een nieuw gezicht en was er voor ons even verwarring wie er nu de stagiaire was en wie de verloskundige haha. Even later werd duidelijk dat er in de praktijk 3 verloskundigen werkten en 1 stagiaire en dat we nu dus iedereen gezien hadden. Het is fijn dat Verah geen gekke kwaaltjes etc tot nu toe ervaart dus de vragen van de verloskundige zijn kort en snel beantwoord. Daarna kon er met een doppler naar het hartje gezocht gaan worden. Ze gaf aan dat het even kon duren aangezien het hartje nog zo klein is en in een tamelijk grote ruimte rondzwermde. Het duurde, en het duurde maar het hartje werdt nog niet gevonden. De verloskundige gaf aan dat de stagiaire wel even met het echoapparaat kon gaan kijken want met beeld ging het wel sneller. En tadaa daar was Toni weer lekker aan het bewegen en het hartje zagen we op beeld kloppen. Na een minuut ofzo was het klaar en was ook daarmee onze afspraak ten einde gekomen. De twintig weken echo staat als volgende op het programma!

Oh en in December besloten we dat we toch al wel op zoek wouden gaan naar onze volgende koop woning. Het zou wel fijn zijn dat we voor de komst van de kleine op een nieuwe plek wonen waar we het zo in kunnen richten dat we helemaal klaar zijn voor Toni. Voor veel een beetje als verassing aangezien we zo’n 3 jaar in ons huidige huurhuis wouden gaan wonen maar het lijkt ons toch wel prettig voor de komst van Toni gesetteld te zijn en daarna niet een verhuizing te hoeven doen. Misschien iets van nesteldrang ofzo (A) En zo snel als dingen bij ons soms gaan hebben we ook nog eens een woning gevonden die aan onze eisen voldoen en waar we mooi met z’n drieën kunnen gaan wonen. We nemen hier wel een beetje een risico aangezien we er belastingtechnisch wel geld van onze vorige woning in moeten stoppen maar soms zijn risico’s nemen nodig en daarbij gaan we ervan uit dat het helemaal goed komt!

Dus veel ontwikkelingen weer, maar hetgeen waar we het meest blij mee zijn is dat het met de zwangerschap, met Verah allemaal goed gaat en dat Toni zich goed ontwikkeld! Dus we voelen on gezegend dat het allemaal zo loopt. Met alles wat speelt vliegen de weken voorbij en dat is alleen maar fijn want elke dag is een dag dichterbij Toni en ons vaderschap ❤

Volg ons op Facebook voor de nieuwste updates 🙂

—————————————————English—————————————————–It is 2019! And a little to late to wish you all a happy new year, but who cares: Happy New Year!! We hope everyone has had a wonderful december with lots of love and off course food.

What happend with us after the last blog? We got a lot of really sweet reactions from all of you, here at the website, via facebook, instagram, cards, in person, we are really feeling the love so thank you all for that.

Toni, many of you thought we already knew the gender since we “named” the baby Toni. But we do not know it yet. We chose Toni so we wouldn’t have to say baby or it and it is a bit more personal. So Toni is just a name during the pregnancy the real name(s) will be revealed when he or she is born.

December was a month filled with birthday party’s, holidays, meetings and fun outings with friends! An escape room with a lovely dinner in Zwolle, a walk trough the woods in the dark, some boardgames with Verah and het daughter, some shopping in Germany where I peaked at all the baby stuff for a little bit and some more dinners made this month go by really quick! And with that it was almost time for our next appointment with the OB.

Last week we had our third appointment at the OB and we arrived with the four of us so we needed some extra chairs again. This time there was another new OB which we hadn’t seen before so we were a little confused with who was the intern haha. A bit later it became clear who was and who wasn’t. There were 3 different OB’s and 1 intern so we had seen everyone now and there would be no surprises the next time haha. Verah was still feeling fine during the pregnancy and all tests were normal so that made for a quick round of questions so we could continue to hear the heartbeat. It was being done with a doppler (so without image) and it took a while to find the heartbeat, after a bit it still didn’t “show” up so the doppler was switched for an ultrasound. Toni appeared quickly moving around and the heartbeat showed up on the moving image. In less then a minute the ultrasound was done and with that our third appointment was over. The 20 week ultrasound is next on the agenda!

Oh another thing from December, we decided to start looking for a house again. We thought it would be great if we were to be setteled in a new home before Toni arrives. So we started looking and found a house pretty quick, unfortunately we got outbid and went on to the next (and last) house that spoke to us. We placed a bid and it got accepted so we hope to move in there coming May! As most things with us this happend very quick so it shook some people haha but we think this will be a great base for us to start our family.

So, many changes to come! But first and foremost we are really glad the pregnancy is going great and Verah feels healthy and fine. Toni is growing and developing like is should so we feel so blessed. With everything going on the days fly by and that is great because every day is one step closer to meet our little Toni ❤

Follow us on Facebook for new updates 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.