Januari favo’s!

Ok dus zo heel af en toe kopen we stiekem al wel wat. Nu is Arnout vaak wat terughoudender al bedenk ik me nu ik dit typ dat bijna alles wat zo voorbij komt door hem gekocht is haha! En ondertussen moet ik elke keer wat moeite doen om een kledingstukje te kopen, nou daar moet de komende maand maar verandering in komen… Tja het idee is dus om wat leuke dingetjes te showen die we gekocht hebben voor “Toni”, de kamer, en stiekem ook een beetje voor onszelf . Dus als je het leuk vind lees je snel verder naar de favorieten van januari. (in willekeurig volgorde)

1 – Niet echt gekocht maar gekregen: Ouders van nu box
Op instagram volgen we de ouders van nu pagina en daar kwam voorbij dat ze vanaf dit jaar samen met blokker een box samen stellen. De vorige keer was het nogal meh maar nu met de blokker nog een poging. Toen belde een medewerker van ouders van nu op en die vroeg naar mevrouw Franke-Janssen. Dus ik zeg die is er niet, waarop de dame vroeg wanneer ze er wel zou zijn. Dus ik zeg, ze is er helemaal niet. Nja je kunt snappen dat het een grappig moment was. Uiteindelijk was het duidelijk dat wij via draagmoederschap papa worden en ze vond het heel erg leuk en was heel enthousiast. Anyway, het ging om de box en dit zat erin:
IMG_1929Leuke magazines van ouders van nu met leuke info. En verder zie je zo goed als de rest wat in de box zat. Thanks ouders van nu.

2. CACTUS MET BEENTJES!
Ok de volgende is echt heel leuk en is gekocht door Arnout. Ikzelf had in december al een Ananas met beentjes gekocht en Arnout vond deze toch wel heel leuke en bestelde um. Wat nou alle knuffels moeten konijntjes, hondjes of poesjes zijn. Deze cactus is toch geniaal met z’n kleine beentjes en het roze bloemetje! De knuffels van JellyCat zijn heerlijk zacht en heel schattig!

3. Eindelijk een schommelstoel…
Arnout wou ook sowieso een schommelstoel en dit was nogal lastig te vinden. De stoel moest wel comfortabel zijn. Niet megaduur want hoe vaak ga je hier nu echt in zitten? De hoogte moest goed zijn en de stoel moet natuurlijk prima schommelen. We waren laatst bij loods5 geweest maar de stoelen waren allemaal toch iets te laag en dat was een beetje vervelend. Toen zag Arnout deze stoel in het krantje van de blokker, bestelde het op de gok en de stoel zit echt heel relaxt! Nu nog even wachten tot we in ons huis wonen en die in de kamer kan pronken.

4. Een kledingstukje
En als laatste voor dit blog dit rompertje. We liepen bij de Hema en ik vind werkelijk bijna alle kleding leuk en wil alles kopen en dan zegt Arnout neh we wachten nog wel even. Maar deze keer vond hij deze heel leuk en ik zeg natuurlijk direct ja dus zie hier Cactus de knuffel het leuke rompertje showen!

Kijk die beentjes :’)

Dat was het voor afgelopen maand. Wie weet in februari weer een favorietjes! In ieder geval volgende week een update over de zwangerschap en Toni. Groetjes.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.