April 2021

Hallo allemaal!
Leuk om elke keer te zien dat er elke dag nog mensen ons blog vinden en lezen, dus we houden jullie ook weer op de hoogte van de afgelopen maand, al is de eerste week van mei al bijna weer voorbij, HOE DAN?

Op 1 April begon papa S bij zijn nieuwe baan, en dat bevalt hem erg goed. Een heel gezellig “klein” bedrijf waar de lijntjes kort zijn en er een gemoedelijke sfeer hangt, heel fijn. Ook kregen we op 1 april een berichtje dat we een glijbaan gewonnen hadden van Little Tikes, hoe leuk is dat. Dus James kon snel rekenen op een groot pakket.

Tijdens het wachten op het pakket kreeg James nog een superleuk pakketje van een mystery sender waar we inmiddels achter zijn, nogmaals dank, superleuk! En toen was het tijd voor Pasen. Eerst bij Opa en Oma eieren zoeken en de paashaas, en thuis werden er eitjes gezocht met Nonna, Nonno en Fam., als een malle overal zoeken naar de eitjes en toen wachtte er een leuk cadeautje uiteraard. Heerlijke paasdagen gehad en weer door haha.

Bij de gastouder ging James een bloempje planten en daar was hij helemaal van onder de indruk. Dus bij Nonna kon hij ook heel leuk zaadjes gaan planten en die houden we dus mooi in de gaten.

Toen werd het grootte pakket bezorgd en de doos was even nog leuker dan de glijbaan, helemaal achterin de doos klimmen en kloppen aan de dichte kant, helemaal blij! Toen de glijbaan stond was ook dat erg boeiend en hij kon mooi van de “baan” en nog een keer en nog een keer.

Verder hebben we een heel aantal keer lekker gewandeld bij onder andere het arboretum en het is zo leuk om te zien hoeveel James ziet en ook kan zeggen. Een klein muisje tussen de bladeren, MUISJE! En een blauwe hond (standbeeld) hond, aaien, papa, aaien. Zo schattig dat hij steeds meer zinnen aan het maken is met alle woorden die hij al kent.

Op het van heek plein waren de fonteinen weer aangezet toen een klein zonnetje aan het schijnen was. Dit is een favoriet onderdeel van het centrum van Enschede op dit moment, alle plekken waar water te vinden is en het liefst zo hoog mogelijk uit de grond komt. WATERRRRRR SPELEEEEEEEEEN! Met een mega blij gezichtje ❤

Ook zijn we bij de kabouterroute geweest in Haaksbergen bij de watermolen. Voor 5E kan je een route “kopen” en krijg je wat lekkers voor je kind (Snoepjes en sapje), dus wij namen een koffietje en een route na heel lang wachten want blijkbaar was de koffie op. James vertellen dat hij kabouters moet zoeken maar eerst overal op de deurtjes moet kloppen om te kijken of ze thuis zijn. Toen bleek er tijdens de hele route geen kabouter te zien behalve op de routebordjes haha, beetje een tegenvaller, maar wel een leuke ochtend gehad.

En toen aan het einde van de maand gingen de terrasjes weer open en moesten we op 30 april toch nog heel even met een vriendje afspreken bij Stoet om even een taartje te eten, heel gezellig. Daarna snel naar huis want James zijn moeder en zus kwamen op bezoek om gezellig samen te eten en daarna hebben we nog even in het park gewandeld. James even laten zien hoe goed hij stenen in het water kon gooien dus dat was heel leuk.

Dus dat was een leuke afsluiting van de maand april. De kleine man groeit hard en ontwikkeld zich elke dag met nieuwe woorden/zinnen en ondeugende dingen haha! Nu is het alweer mei en volgende maand is het alweer tijd voor zijn tweede verjaardag 🎂 het gaat echt zo hard allemaal.

Maak er een mooie maand van allemaal en tot de volgende blog.
Groetjes van ons!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.