Verzamelupdate!

(WHOOPS Dit blog is nooit online gekomen in Maart, dus alsnog een update van 02 maart 2020 :))

Hoi Allemaal!

Het is alweer even geleden sinds de laatste blog.
En het is dus wel weer eens tijd voor een nieuwe.

Scholen
We hebben in Januari een aantal scholen bezocht en op instagram kregen we heel veel reacties over waarom we dat NU AL deden haha. Dus om alle vragen nog eens te beantwoorden:

Ten eerste kunnen er wachtlijsten zijn, dus als we wachten tot de tijd dat hij bijna naar school mag dan kan het zijn dat de keuze uit scholen beperkter is geworden.

Ok dat was het eigenlijk wel! Maar nadat we deze 3 scholen met elk hun eigen leswijze bezocht hadden bedachten we ons dat het eigenlijk helemaal niet zo vroeg was om scholen te bezoeken, en dat we misschien de komende maanden nog meer scholen gaan bezoeken met nog andere lesvormen.

We vonden het heel interessant om 3 scholen achter elkaar gezien te hebben en wat ze allemaal te bieden hebben. We hebben een montessori school bezocht, een openbare school met IPC methode en de enige zelfstandig opererende school in Enschede de ESV.

Van deze 3 viel er 1 vrijwel direct af, het was een chaos binnen de school en er zaten heel veel leerlingen in 1 gebouw, voelde niet echt goed. De andere 2 hadden de zaakjes goed op orde en zijn beide een goeie kanshebber. Doordat we nu weten wat voor lesmethodes zij geven kunnen we de komende tijd kijken hoe James dingen oppakt etc en hopen we dat allemaal mee te kunnen nemen bij het maken van een keuze voor de basisschool straks! En dan maar hopen dat er geen wachtlijst is als we hem willen gaan aanmelden haha

Hoe het verder gaat:
James groeit nog steeds als een malle! Hij wil heel graag de hele dag staan, en dat gaat steeds beter (met hulp uiteraard). Hij vind het heel leuk om met zijn houten dieren te spelen, en met spelen bedoel ik erop bijten en mee gooien haha.

Er zijn in 3 weken 4 tandjes tevoorschijn gekomen en dat ziet er superschatting uit! Dus het poetsen is ook begonnen en gelukkig vind die dit allemaal niet echt een probleem.

Hij rolt de hele kamer door en begint sinds een paar dagen ook met veel moeite kleine stukjes vooruit te komen. Achteruit gaat heel goed en dan is die ook zo op een plek waar hij bijvoorbeeld aan een plant kan zitten, of aan de wijnflessen! Dat laatste snap ik uiteraard wel goed.

Als we aan de wandel gaan wil hij graag alles kunnen zien dus hij moet natuurlijk rechtop zitten met vrij zicht. Heerlijk om te zien hoe dat zich allemaal ontwikkeld. En als we dan lekker uit aan het lunchen zijn zit hij tegenwoordig vaak bij ons op de bank of in een kinderstoel en staart die de mensen om ons heen aan. Charmeur!

Ook brabbelt hij erop los. Hele “gesprekken” is hij aan het voeren met ons, met Priscilla zijn popje, met de dieren, met een muur of een plant het maakt eigenlijk niet uit. Zo gezellig.

Nog even en hij is alweer 9 maanden! We gaan richting zijn eerste verjaardag en daar moeten natuurlijk voorbereidingen voor getroffen worden haha

En wij? Wij genieten elke dag weer meer van het feit dat we papa’s mogen zijn van dit mooie mannetje ❤

Willen jullie meer van ons zien? Volg ons dan vooral op Instagram!!

Groetjes!!!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.