Fietsend covid-19 door!

20 APRIL! Hoe dan mensen. Het is alweer 5? weken nadat de lockdown hier in huize Fraja ook is begonnen. En wat naar dat we niemand kunnen zien, knuffelen, spelletjes kunnen spelen of heerlijk op een terrasje kunnen zitten! Maar het is allemaal om elkaar gezond te houden dus laten we het maar zo houden voor zolang het nodig is.

Net voordat het hele coronagebeuren begon wouden we ff onze top 3 fietsstoeltjes bekijken om er vervolgens 1tje te kopen omdat de lente eraan kwam en het ons heel leuk leek met James op de fiets te stappen. Maar toen sloten de winkels, werden de levertijden langer en hadden we geen zin stoeltjes te bestellen en te kijken hoe ze eruit zagen en welke we wouden.

Maar toen kwam Qibbel om de hoek kijken! Ze stuurde ons hun nieuwe fietsstoel, de Qibbel air, op (1tje die ook in onze top 3 stond ^^) en 2 weken geleden vloog deze om het stuur van papa Stefano.

Met 2 grote schroeven zat de houder om het stuur en kon het stoeltje erin geklikt worden. We kregen ook de superleuke Toybar die vervolgens met 1 schroef op het schermblokje gemonteerd werd. En hop met nog 2 schroeven zat ook het scherm inclusief de Toybar op de fiets.

En dat moest natuurlijk direct getest worden, kwam het even goed uit dat de zon lekker aan het schijnen was en er bijna geen wind was. Hoppa die fiets op!

Zoals je kan zien was het een succes! En inmiddels hebben we al een aantal fietstochtjes gehad. Onder het genot van vrolijke geluidjes van James wil papa Stefano in ieder geval wel vaker op de fiets stappen (lees, normaal NOOIT op de fiets, nog liever lopend ergens heen dan met de fiets), en papa Arnout vind fietsen NOG leuker met James ❤ En James? BLIJ en heerlijk aan het spelen met de Toybar, de schildpad bel en de gewone bel, zo leuk.

Dus dankjewel Qibbel dat we de keuze niet meer hoeven te maken en dat we in deze tijd van veel binnenzitten (of in de achtertuin uiteraard) toch lekker de fiets op kunnen om van de zon te genieten ^^

Hoe houden jullie het uit met de hele COVID-19 situatie?!!!
Blijf allemaal veilig, liefs van ons ❤


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.