Life update! (+Rechtszaak)

Hallo allemaal!
Hoe gaat het met jullie in dit gekke jaar?

Het is alweer even sinds de laatste update blog dus het werd wel weer eens tijd. James is alweer 1,25 jaar oud en ja ja het gaat allemaal zo snel blabla cliché cliché haha, maar het is ECHT ZO 😂

Zijn eerste verjaardag was dus een groot feest. De dag voor zijn eerste verjaardag is hij voor het eerst naar de kapper geweest en dat was zo schattig, hij bleef supergoed zitten en de kapster kon zijn haartjes mooi in model brengen. Zo’n ander gezicht als er een modelletje in zit. Spot het verschil ❤

Zijn verjaardag was een groot feest en meneertje is erg verwend met allemaal toffe cadeautjes. Er wordt dagelijks met bijna alles wel gespeeld eigenlijk dus dat is wel heel mooi.

In juli zijn we voor het eerst naar een dierentuin geweest, wildlands. Het was druk bij de attracties ivm corona dus helaas geen boottochtje of safaritour maar James heeft erg genoten van de dieren. De aapjes waren favoriet en het ene eekhoorntje die heel leuk voor James van tak naar tak aan het springen was en nootjes ging zoeken. Natuurlijk kun je geen dierentuin in zonder de souvenirshop te bezoeken en bij een klein knuffeltje van een aap ging James helemaal door het dolle dus die ging natuurlijk als aandenken mee.

Verder hebben we met de hete dagen heerlijk genoten van ons gewonnen zwembad. James kon er heerlijk in spetteren en afkoelen. Dat was wel het gelukje van dit jaar denk ik haha. We hebben ook nog lekker gewandeld bij het lutterzand en bij het arboretum in de Lutte. James in de deuter rugtas en gaan. Hij heeft een mooi uitzicht en wijst ons dan ook graag waar alle gespotte diertjes zich bevinden.

VAKANTIE
Toen was halverwege augustus tijd om op vakantie te gaan naar Sardinië, uiteraard was het spannend of het niet op oranje ging maar gelukkig was het overal waar we heen moesten code geel en konden we op pad. We hebben in een rit (met uiteraard pauzes) doorgereden naar Lucca en hebben daar overnacht. De reis ging supergoed, James en papa A zaten achterin boekjes te lezen, met dino’s te spelen enz. Onderweg op een paar mooie plekjes gestopt om even een frisse neus te halen en stapjes te zetten, James kon steeds beter aan de hand lopen maar los lukt nog niet.

Op Sardinië aangekomen gingen we naar Nonna en Nonno want die waren een paar daagjes langer gebleven om met James in de zee te kunnen zwemmen. Dat was heel gezellig en James vond het strand en de zee helemaal fantastisch. Na een paar dagen kwamen vrienden van ons ook op het eiland en hadden we een huisje gehuurd een stuk verderop.

Het huisje lag op een prachtige plek met uitzicht op de zee. We zijn veel naar het strand geweest waar we nauwelijks tijd hadden James een zwemluier aan te doen want meneertje kroop meteen naar de zee om in de branding met het zand te spelen. Ook kon hij gezellig met zijn vriendinnetje chillen dus dat was erg gezellig.

Papa S was jarig in de vakantie en vanaf die dag ging James ineens echt zelf lopen. Spannend als ze los van de meubels ineens hele stukken zelfstandig lopen. Het ging allemaal vrij goed geen ernstige ongevallen haha.

Eind augustus gingen we weer naar huis en begon het gewone leventje weer, konden we de hele dag het corona nieuws weer aanhoren maar ging James steeds beter zelfstandig lopen en inmiddels rent hij het hele huis door!

En nu zijn de helft van september alweer over! Deze maand zijn we voor het eerst naar avontura geweest waar James lekker heeft gespeeld in de ballenbak, geklauterd op grote blokken en van de glijbaan af kon glijden. We hebben met Alpacas gewandeld en hier was ook een varken die James erg leuk vond, een geitje, wat pony’s en ook kippen en die zijn wel echt favoriet haha! We zijn op de heide wezen wandelen waar het mooi paars gekleurd was dus het was alweer een drukke maar gezellige maand.

Komende week gaat James voor het eerst met andere kindjes spelen bij een gastouder, we hebben er heel veel zin in en zijn heel benieuwd wat hij hier allemaal op gaat pikken. We wouden dit eigenlijk al een hele tijd eerder regelen maar ivm corona en gewoon te lui zijn 🙈 is dat er niet van gekomen dus we vinden het heel leuk dat hij een ochtend in de week lekker kan spelen met andere kids. Heel benieuwd hoe dat gaat gaan.

RECHTBANK – Hopelijk krijgen we komende week bericht van de rechtbank dat de adoptie-zaak ook eindelijk rond is. Het duurt wel heel erg lang. Al bijna een half jaar? geleden kregen we bericht dat het allemaal rond was en dat de 3 maanden bedenktijd inging. Het is dus inmiddels al vele maanden later en we hebben nog geen bevestiging ontvangen. Onze advocaat heeft wel eindelijk bericht gehad met de reden en dat is dat er bij het invoeren ergens iets mis is gegaan of is blijven liggen. Als het goed is is het deze week allemaal ingestuurd en kunnen we volgende week bericht ontvangen dat alles rond is en dan zijn we volgens mij eindelijk klaar met de hele ellende dat regelen van de rechten heet! Maar ik juich nog niet te vroeg haha.

Nog 3,5 maand en dan is 2020 alweer ten einde, laten we er een paar mooie maanden van maken met veel gezelligheid ❤
Liefs van ons!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.