2020 Daag!

Hallo allemaal hier zo aan het einde van 2020….
Wat heeft dit jaar jullie allemaal gebracht? Was het allemaal ellende omtrent corona of heeft het nog leuke momenten opgeleverd?

Wij kijken in dit blog even terug op die jaar, 2020! Dus hier een foto rapportage met wat hoogtepunten van dit jaar en daarna nog een mooi NIEUWTJE die we nog helemaal niet gemeld hadden dus lees ook vooral even onder de foto’s verder 😊

JANUARI: Heerlijk genieten in het zwembad tijdens ons weekendje centerparcs ❤
Februari: Deze man kreeg steeds meer tandjes in zijn blije bekkie, daar kan je toch niet anders dan van genieten!
Maart: Papa A liet zijn James Tattoo zetten. Het was ff een gedoe maar toen stond die er erg mooi op.
Mei: Na een boel gedoe was eindelijk het eenhoofdig gezag geregeld, dus daar hebben we even een champie op gedronken met Verah ❤
Juli: voor het eerst naar de dierentuin waar James helemaal onder de indruk was van alle dieren en de hele dag vrolijke geluidjes aan het maken was richting deze dieren.
September: Papa S zijn verjaardagscadeau naar de Alpaca boerderij, sinds toen rent James naar de alpaca’s op de kinderboerderij om ze te aaien terwijl Papa S alleen maar bang is dat ze gaan spugen haha.
Oktober: een weekendje naar Rheezerveen waar deze man flink gespeeld heeft en de papa’s lekker konden relaxen.
November: een heerlijk weekendje naar Volendam geweest. Alles was dicht maar heerlijk gewandeld.
December: genoten van hoe deze man heel blij zijn cadeautjes ging uitpakken en superschattig met deze schildpad ging knuffelen.

Daarnaast kregen wij in september dan ook EINDELIJK het vrolijke bericht dat onze rechtszaak mbt de adoptie van James helemaal rond was, dus na heel lang wachten, fouten van de rechtbank, gezeur met de raad hadden we dan eindelijk dit mooie papiertje:

En voor 2021:
We gaan ervoor dat het een topjaartje gaat worden! En als je zoals nu terug kijkt op het afgelopen jaar bevestigd dat alleen maar weer hoe snel het allemaal gaat en dat er soms dingen zo snel gebeuren dat je soms niet eens doorhebt wat je allemaal meegemaakt hebt. Dus voor 2021 ga genieten, leef in de mooie momenten die je beleeft ongeacht met wie en maak er een TOPJAAR van ❤

Hele fijne jaarwisseling allemaal!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.