2016; succes!

En toen werd het 2016!

Een nieuw jaar wat we met een goed gevoel op kinderwens gebied beginnen, we gaan zien wat dit jaar gaat brengen.

De titel van dit bericht is bevat succes, dit omdat er 2 stellen op het forum waar we lid van zijn zwanger zijn! 2 mannenstellen die een draagmoeder gevonden hebben en in 2016 papa’s gaan worden, geweldig! Het is dus echt wel mogelijk.

Het onderwerp kinderen komt wel regelmatig terug, in huis, op het werk, met vrienden. Hoe zit het nu, wat is er mogelijk? Zijn jullie er mee bezig? Het levert altijd wel boeiende gesprekken op en er zijn ook genoeg lieve mensen die het wel zouden willen doen als….. er is toch wel een reden waarom niet. En die redenen snap ik wel. Een keer gaat er iemand komen die het wel gaat doen, en op die dag verheugen we ons nu al 🙂 Al is het soms wel lastig dat het bij ons nu eenmaal niet zo gemakkelijk gaat…

Iedereen een heel liefdevol en gelukkig 2016!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.