Huidige stand van zaken

Waar staan we nu? Er is nog niet heel verandert ten opzichte van de vorige post.
Wat wel een leuke gebeurtenis is geweest in de afgelopen tijd is onze trouwdag, het was een supermooi dag met al onze lieve vrienden en familie en we hebben er ontzettend van genoten. Daarna hebben we nog heerlijk vakantie gehad en nu gaat het leventje verder.

Op gebied van adoptie zijn we op dit moment zo ver dat we volgend jaar de verplichte adoptiefbijeenkomsten gaan volgen. Ben benieuwd wat hier allemaal verteld gaat worden en hoe dit gaat lopen. Een blijvende vraag bij adoptie blijft wel hoe gaan we dat allemaal bekostigen, het kost zo belachelijk veel geld via deze procedure. Dus mocht er nog een geldschieter zijn die van een paar nullen af moet (A)

Op gebied van draagmoederschap is er ook niet heel veel gebeurd. We hebben wel een keer een soort van aanbod gehad maar ging toch niet door om een aparte reden, dus misschien wel goed ook. Geeft wel weer aan hoe lastig het ook online is en dat er maar weinig mensen de weg online vinden om dit te kunnen doen. Dus dat was wel een teleurstelling.

Dus het staat allemaal redelijk stil en de hoop lijkt soms ver weg. We hadden een gevraagd adje geplaatst op de site van zwanger voor een ander omdat het wel leek te mogen. Nu kregen we vorige maand een berichtje dat alle advertenties verwijdert moesten worden omdat het in Nederland niet is toegestaan. Helaas, het wordt je dus heel moeilijk gemaakt wel iemand te vinden…

Voor nu is dit de update, tot de volgende 🙂

(22okt15)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.