Youtube-blog: een kort filmpje

Twee weken geleden is dit filmpje online gekomen en zijn er een hele boel youtubers geweest die een reactievideo gemaakt hebben. Omdat ik het telkens voorbij zag komen dacht ik laat ik ook maar eens gaan kijken.

Het is een heel schattig filmpje van een jongen die een andere jongen leuk vind maar het niet durft te zeggen. Superleuk om te zien en er zouden veel meer van dit soort leuke filmpjes gemaakt moeten worden. Misschien zorgt dat ervoor dat de komende generaties toleranter worden voor LGBT+ en dat zou de wereld weer een stukje gezelliger maken!

Kijk het filmpje even voor een leuk feel-good momentje 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.