Week 34: FEEST!

Maandag

moest ik in Oldenzaal beginnen en ben hier even blijven hangen om wat werk af te maken, toen dat klaar was was ik er eigenlijk ook wel klaar mee en ik had nog genoeg voorbereidingen voor mijn verjaardag te doen dat ik een paar uur eerder naar huis ben gegaan. Zo kon ik nog even wat boodschappen doen. Wat pokemons vangen (ja dat bestaat nog steeds) daarna tijdens het eten een megaspannende aflevering van Game of Thrones kijken en vervolgens een bordspellenavond. Druk maar wel heel erg gezellig.

Dinsdag

had ik mijn vrije dag die ik heb besteed met traktaties maken voor mijn collegas. Ik had een superleuk idee gevonden op youtube namelijk oreo-pops. Dit oreo’s op een stokje overgoten met chocolade en sprinkles. Het zag er in de filmpjes makkelijk uit maar in het echt mislukt het natuurlijk weer, of ik ben gewoon te perfectionistisch. Hier een link naar het filmpje, hieronder een foto van hoe ze zijn geworden. De stokjes heb ik maar niet meer gebruikt want ze vielen er telkens af. De smaak is in ieder geval goed dus ik heb er een heel aantal gemaakt. Daarna heb ik bij oma en opa even mijn bestelde “huisdieren” opgehaald, hierover een andere keer meer. Toen was het tijd voor boodschappen voor het avondeten, wat schoonmaken en hardlopen met Evy!

Woensdag

Na een prima werkdag was het tijd voor nog meer versieringen en schoonmaken in huis. Ook nog even bij Papa geweest om koffie te drinken. We zijn ook begonnen met een serie op Netflix dus deze moest natuurlijk ook nog even gekeken worden.

Donderdag

Was niet een heel spannende dag. Werk en daarna nog wat laatste boodschapjes en traktaties voor het weekend maken. En natuurlijk kwam Netflix ook nog weer even voorbij.

Vrijdag

Ik wou graag vrij deze dag maar dat ging helaas niet. Gelukkig kon ik de afgelopen week wel een aantal keer eerder weg om alles te fixen. Het was een heel rustig dagje op het lab dus heb wat zaken kunnen opruimen en afronden die nog lagen maar ik eerder niet aan toe was gekomen en ondertussen kon ik mooi naar het akoestische concert van 30 seconds to mars luisteren. Om vijf uur snel naar huis om even hard te gaan lopen met Evy en toen door naar de verjaardag van Opa. Daar gegeten en wijntjes gedronken.

Zaterdag

Mijn 28ste verjaardag!!! Het thema was: A Pineapple a day keeps the doctor away dus het hele huis was versierd met ananas gerelateerde decoratie, ik vind het niet snel genoeg dus daarom had ik ook een aantal vrije uren nodig de afgelopen dagen. Een jaar geleden dacht ik dat deze dag er heel anders uit zou zien. We zouden Papa zijn dus dit zou mijn eerste verjaardag zijn als vader. Helaas dachten andere mensen hier anders over dus was dit helaas niet het geval. Ik heb wel een superleuke dag gehad met in de middag al mijn lieve familie lekker in de achtertuin en afsluitend met een mexicaans buffetje en alcohol ijsjes en in de avond bijna alle vriendjes en vriendinnetjes, alcohol, karaoke dus dat was superfijn! Hopelijk brengt het negenentwintigste levensjaar ons dichterbij onze wens en kunnen we de afgelopen tijd nog verderder achter ons laten.

Zondag

Het was drie uur in de ochtend toen de laatste gast wegging en daarna hebben we nog even opgeruimd en toen snel op naar bed. Om acht uur was ik alweer wakker en ik denk dat ik een half uurtje later weer naar beneden ben gegaan om de pruttel verder op te ruimen en terug te verplaatsen want het is altijd een grote verbouwing. In de middag gingen we op naar Driel voor een gezellige verjaardag en in de avond hebben we lekker avondeten gehaald bij Pulcinella en serie gekeken op de bank! Toen was het bedtijd want er komt een volle werkweer aan.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.