Week 35: Proef-eet!

Maandag was weer een normale werkdag. In de avond nog even naar de Primark geweest naar de Harry Potter stuff kijken maar het meeste is natuurlijk voor de vrouwenafdeling, wel leuke pantoffels gekocht op de mannenafdeling voor vijf euro! Daarna ff naar de Mac geweest voor een McFlurry en afgesloten met twee raids, Lugia gevangen, Moltress niet… Thuis de laatste aflevring van het seizoen Game of Thrones gekeken en het was een kippenvel aflevering!! Er is veel gebeurt, dingen die ik verwachtte en dingen die onvoorspelbaar waren dus een hele toffe afsluiter van dit seizoen! Nu een jaar tot twee jaar wachten op het laatste seizoen helaas.
Dinsdag denk wel de warmste dag van deze zomer? Ik had maar bedacht de middag vrij te nemen om lekker in de tuin te zitten. Even naar de AH om een pakketje te retourneren aan bol en ik dacht snel ff een pakje optimel te halen. Had de scanner niet gepakt dus loop naar de kassa waar het natuurlijk megadruk is dus denk toch ff snel een scanner te pakken. Doet die het niet en moet ik ket mijn pas naar de balie wat natuurlijk ook heel lang duurt. Slechte keus dus ik had beter in de rij kunnen blijven staan (wijze les!!). Uiteindelijk nog wel druk geweest in de middag en in de avond was het tijd voor bordspellen!
Woensdag werk, blabla. Iets eerder naar huis gegaan om te kunnen hardlopen voor het koken. Daarna lekker pannenkoeken gegeten en in de avond nog even geprobeerd raids te doen. Voor de rest series gekeken en niet zo heel veel gedaan.
Donderdag weer een werkdag! Ging vlot voorbij en na het werk had ik niet heel veel zin om te koken dus appte ik Arnout even of die zin had in Pizza, ja! Nog even wat vrienden gevraagd of er nog meer zin hadden meet te gaan naar Happy Italy. Uiteindelijk zaten we met z’n drieën bij Happy Italy. Na HI heb ik nog snel een legendary proberen te vangen, het is toch wel grappig met een groep vreemde mensen een Pokemon te vangen haha. Helaas niet gelukt dus op naar huis, daar nog even Potion Explosion gespeeld een superleuk spel! En toen was het tijd voor nog wat Grace & Frankie in bed.
Vrijdag eigenlijk was het mijn vrije dag maar ik ben toch gaan werken omdat er iets gedaan moest worden. Op werk aangekomen ligt het computersysteem eruit en kunnen we praktisch niets. Top, ik had langer in bed kunnen liggen. In de middag wezen hardlopen. In de avond naar de film Everything Everything geweest, was toch anders dan ik had verwacht maar een hele gestoorde film wat wel een aanrader is om te kijken.
Zaterdag begon al vroeg, uitslapen is eigenlijk nooit een optie want dat kan ik toch niet. Dus op tijd op en al wat huishoudelijke dingen gedaan. Daarna ff naar de stad een broodje gegeten bij m’n moeder die werkt bij Deusmann en wat spulletjes gekocht voor de trip naar London. Toen in de middag tot in de avond gezellig met vrienden naar de proef eet, weer heerlijke gerechtjes gegeten en ook wel minder lekkere maar het was erg geslaagd!
Zondag begon ook weer vroeg, nog even wat dingen voor London uitgezocht en toen lekker lang gebadderd en gelezen in The Chemist. In de middag ook weer gezellig met vrienden naar de proef eet geweest en toen was het weekend helaas alweer voorbij! Gelukkig maar drie daagjes werken.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.