Harry Potter weekend! Part I

Het is eindelijk zo ver!!!!! Na een heel jaar wachen zijn we in London.
We zijn vanmorgen om half zes vertrokken naar schiphol en konden de auto lekker in de bocht droppen voor valet parking. De vlucht duurde echt maar 30/35 minuten en toen waren wel in London Standsted. Hilarisch. Door naar de trein en na twee minuten vertrok die ook direct. Om Elf uur stonden we op Oxford Circus en konden we eerst even gaan shoppen. Toen Lunch en toen door naar het appartement. We hebben toffe uitzichten op de grote gebouwen. Na even in het appartement te hebben gechilled zijn we via de London Bridge doorgelopen naar een restaurant waar wel lekker hebben gegeten. Daarna dwaalde we nog even door London en besloten we de eerste de beste cocktail bar in te gaan. We stonden letterlijk naast een cocktailbar gingen we naar binnen! We bekeken de kaart die heel veel verschillende drankjes bevatte en kozen allemaal iets. F kreeg TWEE cocktals voor zo goed als de prijs van een. En S kocht een Blody Mary die achteraf opgedronken is door Arnout want S vond het niet heel lekker. Ik had een gin cocktail die megalekker was en J had een naar snoep smakende cocktail. Daarna op naar een supermarkt voor ontbij, bier, wijn en chips en toen door naar het app. Dit weekend staan nog megaleuke dingen op het programma waar jullie zeker nog over kunnen gaan lezen!


Een reactie op “Harry Potter weekend! Part I

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.