London Part II

Wauw! Ik wil eigenlijk alleen maar over de voorstelling praten!!! Maar ik zou eerst even vertellen wat we de afgelopen dagen gedaan hebben.

Donderdag kwamen we dus aan zoals jullie in Part I hebben kunnen lezen. Vrijdag zijn we in de ochten naar Harrods geweest waar we even (soms met open mond) gekeken hebben naar alle dure luxe die in deze winkel te koop is. Het is een megagroot warenhuis met de meest bizar dure producten. Het duurste wat ik heb gezien is een geluidssysteem van 202000 pond, hoe dan! Daarna hebben we bij Harrods lekker cupcakes, cronuts en hartige hapjes gehaald die we in de metro hebben opgegeten want het regende enorm hard en bij Harrods kan je dat niet zitten opeten. Daarna zijn we naar Leicester square gegaan en hebben we hier nog een aantal winkels bekeken om vervolgens op te gaan naar Covent Garden. Hier was het super gezellig en hebben we bij een frans restaurantje gelunched en naar de muziek geluisterd er was een viooldingetje aan het spelen met een meneertje die ook soort van comediant is. Hij zette het publiek een beetje voor schut en probeerde zoveel mogelijk CD’s verkopen dat hem ook echt wel lukte. Na de lunch hebben we nog even rondgelopen en zijn we door gegaan naar een pub in Soho want de volgende zes poeples waren onderweg vanuit Nederland. Het bleek dat ze vertraging hadden dus we dronken nog wat meer. Ondertussen zijn we ff naar de M&M store geweest om wat lekkers te tappen en toen ze in de trein zaten zijn we door gegaan naar een cocktailbar en hebben we hier tijdens Happy Hour lekkere cokctails gedronken en gewacht tot ze hier naartoe zouden komen. Toen ze binnenkwamen hebben we ze welkom geschreeuwd en hebben we onze acht cocktails opgedronken want tijdens de Happy Hour kreeg twee dezelfde cocktails voor de prijs van een. Daarna hebben we met z’n alleen pizza gegeten en daarna zijn we nog weer naar een andere pub geweest.

Zaterdag zijn we begonnen bij de House of Parliament en zijn we even naar de London Eye gelopen om vervolgens naar Buckingham Palace te lopen om de wissel van de wacht te zien. Toen we hier stonden te wachten kwamen we erachter dat het op deze dag niet was en stonden we hier naar twee wachters te kijken die niets deden. We hebben door een parkje gelopen en gingen op naar het Theater gebied voor The Cursed Child. Bij een pub hebben we lekker geluncht en ook Y was aangekomen in London op tijd voor het toneelstuk. We maakte meteen een reservering voor dinner tussen de shows door en toen konden we op naar het theater voor het eerste deel. We moeten ons wel houden aan #keepthesecrets maar ik kan wel vertellen dat het eerste deel spectaculair was, het was magisch, onvoorspelbaar (ok ik had het boek wel gelezen) en er waren heel wat kippenvelmomenten. Na 2,5 uur was het eerste deel voorbij en gingen we op naar de Pub, hier kwamen de drie die niet mee gingen naar the play ook weer en hebben we lekker gegeten. Toen konden we terug naar het theater voor het tweede deel die ik in de boek heel spannend vond. Het tweede deel was ook geweldig en emotioneel en aan het einde sloten we af met een staande ovatie. We zijn echt superblij dat we vorig jaar augustus op het plan zijn gekomen naar London te gaan en naar het toneelstuk, de kaartjes waren belachelijk duur maar het was het meer dan waard. De sfeer, de props, het theater, alles klopte en het was prachtig!!!! Hierna zijn we richting onze wijk gelopen en zijn we een bar in gegaan om hier nog even gezellig wat te drinken en het was ook megagezellig. Hierna zijn we nog even naar ons appartement gegaan en hebben we nog nagepraat en tegen half twee was het tijd om te gaan slapen.

Zondag hebben een aantal lekker broodjes gehaald bij de bakker en wat boodschappen gedaan en hebben we gezellig ontbeten. Daarna zijn we naar Camden Market gegaan en hebben we hier een aantal uur rondgelopen. Met een aantal bij de cheese bar gegeten waar ze de meest lekkere mozzarella sticks hadden en als toetje een donut gehaald bij een shopje ernaast. Daarna zijn we naar Minalima geweest een winkeltje die de graphics voor de Harry Potter films hebben gedaan en hier waren drie verdiepingen met props wat superleuk was om te zien. Ik heb er nog niets gekocht omdat we morgen naar de Harry Potter studios gaan en ik daar natuurlijk mijn geld wil spenderen. Toen was het natuurlijk weer tijd voor een drankje, dit keer koffie en nog geen alcohol. Y had gezien dat ze bij Hamleys een afdeling met Harry Potter spullen dus we zijn hier naartoe gegaan, hier een pen gekocht van de wand van Sneep en voor de rest weer mijn centjes gespaard voor morgen. Daarna zijn we gaan eten en drinken in een bar wat weer erg lekker was en toen zijn we met een aantal verder rond gaan lopen in London en naar de millennium bridge gegaan en zijn A en ik even een half uurtje naar Tate Modern geweest waar je gratis in kan en er hele leuke kunst te zien is. Daarna was het je raad het alk weer tijd voor eten en zijn we bij Jamies Italian gaan eten. Het was echt superlekker en voor londonse prijzen goedkoop. We hebben voor het eerst ook een toetje gehad wie had dat gedacht, machtig prachtig. Daarna hebben we de London Bridge in het donker bekeken en hebben we drankjes gehaald om bij ons in het app te gaan drinken en chillen. Inmiddels is het al weer bijna twaalf uur dus tijd om te slapen. Morgen kunnen we onze gehuurde auto ophalen om naar de studios te gaan en daar hebben we superveel zin in!!!!!!!!!!!

Deze slideshow vereist JavaScript.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.