Week 37: Na London – Week 37: After London

Hmm waarom is de titel in het Nederlands & Engels? Lees snel verder!
Hmm why is the title of this blog in Dutch & English? You’ll find out soon!

Woensdag moest Arnout al weer werken en was ik nog een lekker dagje vrij. Ik heb opgeruimd, hardgelopen en ben even naar de stad geweest. In de stad barstte de hemel open en plenst het als een malle, gelukkig kon ik een broodje gaan eten bij mijn moeder en zat ik droog tot de zon weer ging schijnen en ben ik droog gebleven.
Donderdag was een werkdag voor ons allebei en de dag ging redelijk snel voorbij. In de middag heb ik wat eerder vrij genomen want ik moest nog wat dingen regelen en in de avond gingen we naar een oud collega van mij gezellig eten. Het was een super gezellige avond met lekker eten en toen we thuis kwamen was het direct bedtijd.

Vrijdag waren we twee jaar getrouwd en werkte Arnout thuis. Toen ik thuis kwam had hij lekker gekookt en hebben we heerlijk gegeten. Ook heb ik nog een superlief cadeautje gekregen wat helemaal niet had gehoeven <3. In de avond hadden we een afspraak met Roos en haar man Erik. We kwamen op 31 augustus met elkaar in gesprek op Facebook na aanleiding van haar berichtje op de draagmoeder pagina. We appte over en weer en besloten afgelopen week dat we het wel leuk vonden elkaar in het echt te ontmoeten dus plande dit in voor 18 september. Toen kwam er een afspraak tussen en moesten we een nieuwe datum zoeken en in de hectiek van Londen zei ik dat de 15de wel kon niet helemaal meer aan hebben gedacht dat we misschien wel uit eten wouden. Aan de andere kant wie weet waar dit toe leidt en misschien is het wel een teken dat we op onze trouwdag aan de start staan van een nieuw avontuur? Na ongeveer een uurtje rijden komen we bij Roos en Erik aan. Arnout en ik waren een klein beetje zenuwachtig maar niet heel erg want op de app klikte het al heel erg en als het niets zou worden was het ook leuk geprobeerd dus we gingen er zonder verwachtingen heen en zouden wel zien waar de avond ons zou brengen. Tegen half acht kwamen we aan en hebben de hele avond over van alles en nog wat gepraat. Draagmoederschap was eigenlijk maar heel even aan bod het ging voornamelijk over wie we waren en hoe we zijn gekomen waar we nu zijn, natuurlijk hebben we ook over ons vorige draagmoeder traject gehad en dit was erg fijn om te kunnen bespreken. Toen was het ineens al half een ’s nachts en we moesten nog een uur terug rijden dus hebben we er een einde aan gepraat, het had niet veel gescheeld of we stonden nog een uur verder te praten maar na een knuffel zijn we toch naar de auto gelopen en gingen op naar huis. Onderweg hadden we het erover dat we het een hele leuke ontmoeting vonden die heel relaxt was. We konden zeggen wat wij wouden en andersom ook en het praatte eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kende terwijl dit nog maar 15 dagen op de app was. De volgende dag appte Roos ons terwijl ik ook een berichtje aanzet typen was en de mening over de date kwam van beide kanten. We spreken binnenkort weer een avondje af want er is nog genoeg over te praten. In de toekomst zullen we zien wat hier uit voort komt maar voor nu is het erg gezellig en kunnen we het erg goed met z’n allen vinden. Woensdag komt een post van Roos online over hoe ze bij draagmoederschap uit kwam dus als je dit wilt lezen check dan zeker het blog van woensdag.

Friday was our two year marriage anniversary. When I got home Arnout had made a lovely dinner and even bought me a really great present. This evening we had an appointment with Roos and her husband Erik. We “met” online on the 31th of august trough the surrogacy page and messaged back and forth for the last couple of weeks. We decided it would be great to meet in person and made plas for the 18th of september. Then they got an important meeting on the 18th so we decided to meet on the 15th. On the app we had great conversations and it was really fun to talk to each other so we hoped this would also be the case in real life. After a one hour drive Arnout and I came to there house a bit nervous. We didn’t had any expectations though, just going to see if the conversations in real life were as great as on the app and getting to know each other. We talked from 8:30pm till 00:30am and decided it was time to go home since it was a one hour drive. We had a really fun night were we discussed a lot of different topics from who we were to the tv shows we watch and off course our past experience with surrogacy, it was great to talk about all these different things. We could have talked for hours but it was late and we had a full weekend planned, after a hug we went to the car and on the ride home we talked about if we had a good feeling about tonight and about these two people and we had. Sure it was the first meet but hey I had a good feeling about Arnout after our first meet and we have been married for two years now! Off course we will have a lot of more apping and meeting to do before it might turn into a surrogacy journey but there is a little hope that our dream might become a reality once again and with a positive ending this time. On Wednesday a blog from Roos will come online about how she and her husband came to this point. So if you are interested in reading this check back on Wednesday.

Zaterdag gingen we eigenlijk naar Oberhausen voor een event maar we hadden geen kaartjes gekregen dus besloten we naar Arnhem te gaan om ff daar de stad in te gaan. Ik wou wat dingen halen die ze in Enschede niet hadden en we wouden ook nog uit eten om ons jubileum te vieren. Ook zijn we even bij een vriendin geweest die in het ziekenhuis lag, ondanks de omstandigheden was dit een erg gezellig bezoekje en hierna zijn we door gereden naar Deventer om hier bij een restaurant te eten, we vonden een restaurant genaamd Hollandse Glorie, het was een Hollands tappas restaurant. We hadden nog niet vaker bij zo’n soort restaurant gegeten dus besloten hier te gaan zitten. Je had een all you can eat arrangement dus we konden elke ronde twee gerechten van de kaart bestellen. We zijn tot 8 gerechtjes per persoon gekomen en daarna zaten we vol. We hadden ook nog een verjaardag in Almelo dus hier konden we nu naar op weg. De verjaardag was ook gezellig al zijn we redelijk op tijd naar huis gegaan omdat ik een beetje ziekig ben op dit moment. Zondag zijn we opnieuw begonnen met de Harry Potter films en hebben we deel een gekeken. Ook voelde ik me nog niet helemaal chill dus heb ik ook nog ff series gekeken in een heet badje. In de avond nog even spelletjes gedaan en toen zat het weekend er alweer op. Op naar een nieuw weekje.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.