Week 41: begon rustig, eindigde druk!

Maandag, dinsdag en woensdag waren redelijk hetzelfde. Werken en op tijd naar bed. Dit zorgde er twee dagen voor dat ik heel hyper was tijdens de drukke werkdagen maar dat gaf ook wel weer extra energie waardoor de dagen voorbij vlogen. Maandag nog wel deel 4 van Harry Potter gekeken en later deze week staat deel 5 nog op het programma. Donderdag was het na werk tijd om wat cadeau inkopen te doen aangezien het hele weekend in het teken van verjaardagen stond. We hadden al een deel gehaald maar moesten nog wel ff naar de stad. In de stad even een frietje gegeten bij La Bamba, zeker een aanrader! Heerlijke frietjes en dit keer een bamischijf erbij geprobeerd en die is ook echt heel lekker. Alle cadeau inkopen waren gelukt en daarna was het ook wel weer laat. Vrijdag was een vrij dagje die veel met series gevuld was aangezien ik een beetje achter liep. In de avond was het tijd voor de eerste verjaardag van het weekend. We moesten ongeveer veertig minuten rijden maar ik reed ook nog even verkeerd omdat ik niet oplette en duurde het iets langer. Was een gezellige verjaardag met een aantal friends die we ook niet heel vaak zien dus het was we even fijn deze gezichten weer te zien. Tegen twaalf uur kwamen we weer in Enschede aan en bleek project X 2 aan de gang te zijn. Een stel gekkies rende rond het winkelcentrum op stroinkslanden en schijnbaar hebben ze ramen van de benzinepomp ingegooid. Wij zijn er langsheen gereden en gelukkig niets ernstigs meegemaakt. Zaterdag begon de dag weer vroeg want we gingen naar de dierentuin, ik had kaartjes gekregen die oma gewonnen had. Ouwehands Rhenen is een erg leuke dierentuin al vonden we het wel een beetje onoverzichtelijk kwa route. We hebben wel alles gezien en de Panda’s waren heel tof om te zien! Ook de zeeleeuwen show was heel leuk al vind ik het aan de andere kant ook altijd wel een beetje zielig, maar dat is met de hele dierentuin zo… Het is ook altijd wel zo dat het ene verblijf veel ruimer, moderner is dan het andere maar dat blijf je denk ik toch houden. In de avond hebben we even gechilled bij een vriendin die vorige week haar eigen crib heeft, was ook gezellig en rond middernacht was het bedtijd. Zondag waren we weer redelijk vroeg op voor een dubbele verjaardag in Utrecht. Heerlijk van de zon genoten en het was ook leuk ff weer bij te kletsen in Utrecht. Daarna even langs papa geweest en een kopje koffie gedronken. In de avond was het tijd voor Harry Potter 5! Nog maar 3 en dan hebben we alles weer opnieuw gekeken… we need more!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.