Concert-Blog: een feest!

Vorige maand kon je lezen dat we last minute naar het concert van Asgeir waren in Utrecht, met kaartjes via ticketswap. Ik wist dat Kasabian zou komen op 09nov17 maar ivm onze kinderwens plannen kopen we niet zomaar voor elk concert meer kaartjes en dan loop je dus de kans dat als je uiteindelijk wilt het allang uitverkocht is. Dan komt ticketswap weer om de hoek kijken als je toch wilt gaan!

Ticketswap

Als je nog nooit van ticketswap gehoord hebt: Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tweedehands tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen. (Deze info van de site). Geen hoge prijzen als op marktplaats dus.

Kasabian

Kasabian is een Britse rockband uit Leicester. Het is opgericht in 1999 en je hebt ze misschien wel eens gehoord op 3FM waar ze denk ik het meest gedraaid worden. Ik heb ze een hele tijd terug al een keer op Pinkpop live gezien en op Werchter een paar nummers en ik vond ze beide keren al wel heel tof. In een zaal is het toch altijd wel heel anders dus vonden we het tof ze daar misschien toch ook wel een keer te gaan zien. Ticketswap in de gaten gehouden voor kaartjes van mensen die last minute niet meer konden gaan zodat wij last minute wel konden gaan en uiteindelijk heb ik voor achttien euro per stuk kaartjes kunnen scoren!

Het concert was dus uitverkocht en het publiek was heel divers. Het voorprogramma was een beetje hardcore punk? Ik heb nog nooit zoiets gehoord, ik vond persoonlijk de zanger voor geen meter kunnen zingen maar de teksten waren wel vermakelijk. Om negen uur begon Kasabian en vanaf het eerste deuntje was het een groot feest! Van bijna alle albums kwamen wel nummers voorbij wat het lekker afwisselend maakte. De bandleden zagen er top uit in al hun witte outfits. De show was supervet met alle verschillende soorten lichten en het rook. Ze hebben bijna TWEE uur gezongen, iets wat je ook niet vaak meer meemaakt, geweldig!

Conclusie: ik vond het wel een van de leukste concerten van de afgelopen tijd! Het bier vloog rijkelijk door de zaal heen, iedereen was vrolijk aan het dansen en springen. De show zat heel fijn in elkaar met alle lichteffecten en de nummers die ze hebben uitgekozen waren ook heel goed. Ze hebben bijna twee uur gezongen en dat konden ze ook echt! We vonden het allebei supertof en het heeft onze verwachtingen zeker overtroffen!

Hier nog een filmpje die ik gisteren gemaakt heb van een van de laatste nummers met een heerlijk springmomentje richting het einde! 

 


Een reactie op “Concert-Blog: een feest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.