Week 45: codewoord, gezellig!

Maandag in de avond weer spelletjes van Spiel gespeeld 😀 was gezellig en Meeple Circus blijft een super leuk spelletje. Dinsdag ook weer gewoon gewerkt en in de avond op visite geweest. Was een gezellig avondje met een lekker wijntje! Woensdag werk, en in de avond deel 6 van Harry Potter gekeken, het einde is in zicht :(. Deel 6 is op zich wel tof maar heeft wel de minste actie. Nu al wel heel veel zin de laatste twee delen te gaan kijken. Donderdag was alweer de laatste werkdag. En ik wist dat Kasabian die avond op ging treden dus heb even de kaartjes in de gaten gehouden op Ticketswap. De uitkomst hebben jullie kunnen lezen in het blog van vrijdag. Een topavond dus! Vrijdag was ik dus lekker vrij en ben de hele dag druk bezig geweest met een surprise maken en een gedicht schrijven. Ondertussen nog boodschappen doen enzo. In de avond hadden we een dubbele birthday party opnieuw met lekkere wijntjes. Bijna iedereen was er dus het was wel weer ff gezellig bijpraten. Zaterdag gingen we naar Utrecht om een beetje te winkelen en op even bij te praten met vrienden in Utrecht. In een biercafe lekker wat gedronken en gegeten. Erg gezellig weer. Zondag een rustig dagje. Op een bezoekje aan Papa na lekker niets anders gedaan dan series kijken en badderen. Was wel ff lekker relaxt voor een nieuwe werkweek! Kijk nu al uit naar het volgende weekend want dan is het tijd voor Sinterkerst!!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.