Sinterkerst!

Het is weer zover! Als jullie dit lezen zitten we waarschijnlijk in de auto op weg naar weer een Sinterkerst editie. Inmiddels is dit al een aantal jaren traditie in de vriendengroep en is het altijd superleuk.

Een heel aantal jaar geleden deden we altijd het dobbelspel maar op een gegeven moment waren we daar wel een beetje klaar mee omdat je zowel elk jaar dezelfde meuk krijgt dus stapte we over op Surprises en Gedichten!

Elk jaar dezelfde stress om je surprise en gedicht af te krijgen ondanks dat je al 6 maanden weet dat Sinterkerst eraan komt. Ook elk jaar dezelfde paniek over het moment waarop we lootjes gaan trekken. Maar ook elk jaar weer heel gezellig met z’n allen op 1 plek om te kijken wat iedereen dit jaar weer gemaakt heeft!

Ik verheug me al een aantal weken op dit weekend en nu is het eindelijk hier, dus ik ben wat minder online om gezellig dingen te doen met allemaal lieve vriendjes en vriendinnetjes. Heel fijn weekend!

Hoe vieren jullie Sinterklaas, Kerst? Combineer je het ook tot een sinterkerst of toch liever apart?

Wat surprises van afgelopen jaren!


2 reacties op ‘Sinterkerst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.