Week 46: senang!

De hele week bestond van Maandag tot Donderdag veel uit werken. In de avond af en toe wel wat te doen en ondertussen ook bezig met de laatste dingen aan de surprise. Dinsdag wel lekker uit eten geweest bij Sapori e Ricordi zoals jullie in het blog hebben kunnen lezen! Donderdag op het werk nog een leuk woord van een collega geleerd: Senang, het is een Indonesisch woord wat “Een mens die blij in het leven staat” iets wat veel mensen willen maar soms wat lastiger is dan andere momenten. Vrijdag was het eindelijk zo ver, in de ochtend de auto ingepakt en alles bij elkaar gesprokkeld voor het Sinterkerst weekend! We gingen met z’n negenen op pad richting het veluwemeer en maakte onderweg een tussenstop om te gaan lunchen in Deventer. Bij een Irish pub begonnen we met lekkere broodjes, burgers en biertjes. Bij de oliebollenkraam op het marktplein hebben we nog heerlijke oliebollen gekregen en hierna was het tijd om naar het vakantiepark te gaan. We hadden een 16 persoons huisje op het veluwemeer en bij binnenkomst is het natuurlijk altijd rennen voor de slaapkamers. Daarna worden alle spullen uit gepakt en met alles wat wij 9 personen hadden meegenomen stond het al vol met alcohol, chips en alles meer. In de loop van de avond sloten mensen aan en we hebben gegeten bij het restaurant aan het water. Zaterdag lekker ontbeten aan de lange tafel met bijna iedereen. Een aantal sliepen nog want het was ook wel heel laat geworden. De rest van de dag spelletjes gespeeld, gewandeld en een aantal zijn nog naar bataviastad geweest. In de avond zijn we op tijd begonnen met de ZESTIEN surprises en gedichten. De ene surprise duurde langer dan de andere maar wat wel op viel was dat er dit jaar een heleboel doe opdrachten bij zaten voordat de cadeautjes opengemaakt konden worden. Dus we hebben van alles voorbij zien komen. Voor mij was een mooie Harry Potter themed surprise gemaakt met een leuke inhoud. Ook deze avond veranderde in een nacht en al zingent kwam hier uiteindelijk ook een einde aan. Zondag hadden we wel het idee dat we echt ff wat moesten gaan doen. We kwamen bij een Escape Room uit in Almere en boekte beide kamers voor zeven uur om vervolgens ergens te gaan eten. Ik was in de middag al eerder naar Almere gegaan om nog even op zoek te gaan naar een broek en die heb ik gelukkig gevonden bij de Pull & Bear. We hadden lootjes getrokken voor de kamers en het spel kon beginnen. Ik had het lootje voor Room 22, een beetje een spannende Escape Room die over een vermoorde man in een hotel kamer ging. Het was weer totaal anders dan de voorgaande Escape Rooms dus dat was heel tof! We zijn ruim binnen de tijd ontsnapt. Vervolgens hebben we bij de mexicaan gegeten die ernaast zat en het was mega-lekker! Rosita in Almere zeker een aanrader. Vervolgens verlieten een paar mensen vroegtijdig het feestje aangezien ze vandaag weer moesten werken en bleven we nog met tien over. Na nog een gezellige avond was het rond twee uur echt wel bedtijd!

harry-potter
Chocolate frog surprise!

Een reactie op “Week 46: senang!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.