Spaar-update!

Het is denk ik alweer twee maanden geleden dat ik het blog postte over sparen, tijd voor een update!

Vandaag krijg wordt het loon weer gestort maar hoeveel houd ik er tegenwoordig van over? Het gaat erg goed, het werken met een weekbudget is erg fijn. Ook al is het hebben van contant geld wel weer heel erg wennen maar ik houd me wel aan het bedrag wat in mijn portemonnee zit. Ook koop ik minder tot geen dingen meer online dus gaat er zo ook een stuk minder van mijn rekening af.

Ik merk ook dat ik meer nadenk over wat ik koop en of het echt wel nodig is. (meestal toch wel :P) maar als ik dan iets koop moet het dus gewoon binnen het weekbudget liggen. Mijn spaarrekening heeft het stof van zich af gegooid en er staat eindelijk weer wat op dus dat is ook erg fijn en de rode cijfers zijn als sneeuw voor de zon verdwenen op mijn bankrekening.

Ook plan ik meer wat er uit gaat en wat ik eventueel wil gaan kopen en houd dan rekening met wat ik verder nog uit wil/moet geven.

Iedereen thanks voor de tips! En misschien is het voor sommigen ook wel een trigger geweest om na te denken over jou eigen uitgaven. Je kunt het maar een keer uitgeven dus beter denk je er even over na wat je koopt en hoeveel je er daadwerkelijk aan hebt 🙂

Ok, drie dagen nadat ik dit heb getypt heb ik wel twee Harry potter boeken besteld! Scheelde ineens 23€ samen, wel een goeie deal toch…?!


2 reacties op ‘Spaar-update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.