Week 47: van alles!

Maandag moesten we op tijd het Landal huisje uit en besloten we nog een Escape Room te gaan doen met de overgebleven mensen. We vonden er een in Deventer met een hele hoge rating. Het was een super toffe kamer zoals je in dit BLOG hebt kunnen lezen. In de avond lekker op tijd naar bed gegaan. Dinsdag begon het werkleven weer en hebben we net zoals woensdag in de avond niet veel gedaan. Lekker bijgekomen van het weekend. Donderdag was ook weer een druk dagje op het werk en in de avond hebben we spelletjes gedaan bij een oud-klasgenootje waar ik op het MLO veel mee om ging maar daarna is verwatert. Toen kwamen we er twee weken geleden achter dat we echt maar tweehonderd meter uit elkaar wonen dus zijn we op visite gegaan. Ze houden ook van reizen en spelletjes dus het was een gezellige avond met spelletjes en verhalen over de reizen die geweest zijn en komen gaan. Heel erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!! Vrijdag helaas niet vrij. We hoorde van een vriendin dat je via de IENS app 50% korting kreeg op een dinner bij de Mad Hatter in Enschede en zo’n deal kan je natuurlijk niet voorbij laten gaan dus hebben we lekker met z’n tweeën gegeten die avond. Voor de tijd hadden we een nieuw spelletje gekocht waar woensdag een blog over live komt en zijn we die avond ook redelijk op tijd naar bed gegaan want de volgende dag is Zaterdag! We hadden een drukke planning, in de ochtend het huishouden en boodschappen. Vervolgens even snel langs Opa & Oma en toen door naar mijn vader om hem op te halen. We gingen naar een vriend van hem die door zijn sponsor gehuldigd werd om al zijn sportprestaties. Het was heel leuk om hierbij aanwezig te zijn geweest en mijn vader vond het ook top. Hierna hadden we met een vriendin afgesproken in Losser om op kerstboom zoektocht te gaan en gelukkig konden we bij onze vaste boer al een boom kopen. Omdat alles nog niet uitgestald stond hadden we ons toch iets in de grootte van de boom vergist en toen we het netje thuis afknipte vloog de boom naar alle kanten open haha. Uiteindelijk staat die prima en is het wel een hele mooie boom. Vervolgens een patatje gegeten en zijn we met z’n vieren naar een bierproeverij in de roodhall geweest. De man van Stanislaus Brewskovitch vertelde het superleuk en de biertjes smaakte ook erg goed. Die avond was er ook nog een feestje genaamd Vossenjacht en dat is altijd een megalijp feestje dus daar moesten we toch wel even heen. We kwamen om 11! uur al aan en de zaal was nog leeg. Tegen 12 uur was het echter al behoorlijk vol en de muziek was superchill dus we hebben uiteindelijk tot bijna 4 uur door gefeest en zijn met een hoofd vol glitters in bed beland. Zondag een heerlijk rustig dagje met de kerstboom optuigen, een potje Gaia Project en wat series kijken. Heb genoten van alle paniek omtrent de kerstboom die al voor Sinterklaas staan! Arnout had lekker het bedje verschoond van alle glitters dus we hadden een vers bedje om lekker op tijd in te gaan slapen. Op naar deze nieuwe week!

Deze slideshow vereist JavaScript.


Een reactie op “Week 47: van alles!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.