Wat ik nu lees…

Het bitterzoete paradijs: van een ontembare wereldreizigster, van Iris Hannema.

Ik had deze vorig jaar op mijn verjaardagslijstje staan omdat ik weer zin had in een reisboek, het boek van Floortje vond ik erg vermakelijk om te lezen dus ik dacht ik ga dit keer voor Iris Hannema (logisch? Nee, ok op de cover staat wel de stoerdere versie van Floortje). Dus met mijn verjaardag kreeg ik dit boek en die kwam op de stapel boeken nog te lezen.
Nu had ik een paar weken geleden het lezen weer goed te pakken en het ene na het andere boek vloog uit dus was ik bij dit boek aan beland. Inmiddels ben ik bij dit boek op pagina 100? Dat is ongeveer 33%, maar het is saai, stom en vermoeiend. Ze praat zo negatief over alle reizen terwijl ze supermooie locaties op deze aardbol bezoekt, en ze krijgt er waarschijnlijk nog voor betaald ook! En ondertussen klaagt ze over het meegaan met mannen die eigenlijk geld willen in ruil voor drank of een joint, joh… doe dat dan gewoon niet.
Telkens lees ik weer een klein stukje maar dan irriteer ik me weer aan de manier waarop ze over haar reizen verteld. Ik ben dus een beetje in dubio of ik verder ga lezen of gewoon verder ga met een volgend boek die misschien wel weer uitnodigt om te lezen! (Ok het heet wel het bitterzoete paradijs, maar het neigt wat mij betreft meer naar treurig…)
Hebben jullie ooit een boek gelezen waarvan je dacht HUH? Stop je dan of ga je door?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.