Week 1: een goeie start?

Maandag, nieuwjaarsdag, niet zo heel veel gedaan eigenlijk! Bijgekomen van het leuke feestje met oud & nieuw. Wat serie’s gekeken en opgeruimd in huis. Dinsdag moesten we na iets meer dan een week vrij toch echt weer aan het werk. Het was wel weer even wennen hoor, beh! In de avond hebben we een nieuwe stoel gekocht voor in de woonkamer, we hadden er een met dunne metalen leuningen die altijd koud waren dus daar waren we wel een keer klaar mee. Ook hebben we onderdelen voor een nieuwe lamp bij elkaar gesprokkeld maar die kan nog niet opgehangen worden omdat we een ding moesten bestellen. En ik wou vorig jaar al heel graag onze paneeldeuren schilderen dus hebben een leuk kleurtje gekocht voor de latjes en die gaan we hopelijk binnenkort ff aanpakken. Als het af is komt er wel een fotootje! Woensdag en Donderdag moest Arnout beide dagen tot later werken dus hebben we ook niet zoveel gedaan. Vrijdag was de eerste borderellen avond van 2018, yay! We hebben een aantal leuke spelletjes gespeeld, ik heb nog wel wat gewonnen dus het was een goed begin. Zaterdag dit weekend hadden we niet zo vol gepland en dus kon ik heel vroeg op naar Hengelo om een spel te halen die ik al meer dan een jaar wil maar niet in NL verkrijgbaar is omdat ie niet uit Amerika geëxporteerd mag worden. Dus hoe die nu verkrijgbaar was, geen idee? maar ik moest um natuurlijk wel halen. Dus ik stond toen de winkel open ging al binnen en ze hadden nog maar 1 exemplaar! Dus Harry Potter Hogwarts Battle is toegevoegd aan onze collectie. Verder nog even serie’s gekeken aangezien er weer veel begonnen is deze week onder andere, Young Sheldon, Nashville, Mom en Modern Family. En daarna was het tijd voor een onesie pizza party met lekkere pizza van Pinna nomnom. Het was een gezellige avond. Zondag begonnen in de sportschool, eindelijk de motivatie weer gevonden om te gaan. Na al het eten van de December maand mag dat ook echt wel. Daarna series gekeken en de paneel deuren geschilderd! In de avond spelletjes gespeeld, allemaal nieuwe spellen en ze waren heel tof 😀


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.