9 mndn beurs & FebFavo’s

Op 9 februari hadden we natuurlijk de gender reveal en hierna konden onze pinpassen hun werk echt gaan doen… Ok we hebben wel even goed geïnventariseerd wat voor kleertjes nog mochten blijven en we hebben afscheid genomen van alle roze/hele meisjesachtige kleertjes waardoor we een hele minimale hoeveelheid kleertjes over hadden. Dus konden we eindelijk wel wat meer in gaan slaan. We zijn vorige week op een heerlijk zonnig dagje Amsterdam in geweest naar een aantal winkeltjes die we op instagram al volgde of nu wel zijn gaan volgen. Uiteindelijk niet heel veel gevonden omdat er voornamelijk allemaal grotere maatjes waren van de dingen die we leuk vonden.

Ook zijn we naar de negenmaandenbeurs geweest en dit begint wel met een leuk verhaaltje. We hadden bedacht dat we bij de P+R westraven in Utrecht wel konden parkeren en dan eerst ff rustig wat konden eten en dan naar de jaarbeurs konden lopen, lekker chill goed geregeld dachten we. Dus hop om half 9 zaten we donderdag in de auto op naar Utrecht, wel druk ffies maar tegen 10 uur kwamen we bij de P+R aan, auto geparkeerd, in de tram gesprongen en zo waren we op centraal. Uurtje te vroeg dus mooi tijd voor een kopje koffie en een wentelteefje bij Metro en het uur was zo voorbij. De negenmaandenbeurs begint om 11 uur dus hoppa we wandelen naar de jaarbeurs. Geen mensen met trolly’s enzo onderweg wat op zich best gek is, bij de jaarbeurs aangekomen lopen we naar binnen en nergens is iemand te zien, misschien de verkeerde ingang? Voor de grap zeg ik haha misschien is het wel in Amsterdam waarop ik de kaarten bekijk en het dus echt in Amsterdam bleek te zijn…! Oepsss we zaten dus op de verkeerde plek en hier konden we echt geen babynestje gaan scoren hoor. Dus hop weer terug naar de auto en op naar Amsterdam waar we uiteindelijk om half 1 bij de beurs aankwamen.

De beurs bestond uit 3 hallen maar om daar te komen moest je een heel stuk huishoudbeurs door, yay, alle trolly’s ontwijkend kwamen we aan en hebben we lekker rondgekeken. Kwa kleertjes vonden we het een beetje tegenvallen. Helaas was baboe dit jaar niet aanwezig met bakfietsen, wel was bakfiets.nl er. We hebben een aantal dingen gekocht die totaal onnodig zijn maar we heel leuk en we zijn ook een hele tijd bij de bykay stand geweest. Bykay is een draagdoeken merk die allemaal verschillende varianten aanbieden waaronder een hele makkelijke klikvariant. Wij wouden het wel eens proberen dus er was een hele aardige mevrouw die ons alles wel wou laten zien. Het was superleuk en alles werd heel duidelijk uitgelegd, we oefende met een pop en het zat allemaal wel heel relaxt. Dus uiteindelijk gingen we voor de aanschaf van een click systeem, we wouden graag de groene kleur maar die bleek er toch niet meer te zijn. Dus werd het een grijs/zwarte, ook kregen we er nog een newborn doek bij, dat is dan weer het voordeel van de beurs. Bij het afrekenen maakte ik nog een grapje over dat we nu maar even een baby moesten stelen om te oefenen, al leek het ff dat het serieus genomen werd dus zei ik maar snel dat we nog even op Toni moesten wachten. We kijken er nu al naar uit om straks lekker rond te kunnen lopen met kleine Toni! De volgende dag kregen we via instagram nog een berichtje van bykay dat ze op kantoor nog een groene hadden liggen die ze ons op wouden sturen, superleuk!! Dus ook die is toegevoegd aan de collectie.

Dit was even een gek beeld toen ik naast mij keek tijdens het proberen van de doeken en ik dacht dit moet even op de foto haha!

Ok dit blog is uiteindelijk veel langer geworden dan ik had bedacht, excuus, dus hieronder alleen nog maar wat foto’s! Leuk dat jullie meeleven, meekijken en meelezen. Liefs van ons ❤


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.