We are pregnant!

Afgelopen jaar hadden we nog maar net een positieve zwangerschapstest toen we op instagram linkjes naar deze beurs zag. Het zag er allemaal heel leuk uit en er kwamen ook een aantal shops die ik al op instagram volgde en ik vond het wel heel leuk hier een keer in het echt wat van te zien en de gezichten achter de shops te zien. Ook had ik de week erop een babyshower dus kon ik daar mooi cadeautjes voor fixen. De volgende keer dat het plaats zou vinden was dachten wij in Nov 19 dus dat was dan wel weer “heel laat”. We twijfelde wel een beetje of we wel zin hadden om als twee mannen op een beurs vol met (zwangere) vrouwen rond te wandelen maar besloten toch gewoon te gaan, zulke situaties zullen we vast vaker mee maken haha. De beurs vond plaats in Utrecht in dus lekker op tijd zijn we die kant op gegaan.

De beurs vond plaats in een oud fabriekspand en dit gaf een tof sfeertje! Er waren heel veel verschillende shops aanwezig en we probeerde een logische route te nemen en alles te kunnen zien. Zoveel leuks! Van de superleuke slofjes van Kyokibabygear langs de je kan er nooit genoeg van hebben producten van Jollein naar de natuurlijke producten van Babybotanic. En zo kom je onderweg nog meer shops tegen die allemaal leuke eigen gemaakte producten verkopen. Het en der staat er wel een wat groter merk tussen maar voornamelijk dus eigen bedrijfjes. Heel leuk om te zien wat voor producten iedereen ontwikkeld en verkoopt. Gezellig en relaxt sfeertje dus ook dat is top.

We houden ons erg in om niet de hele beurs leeg te kopen en gaan op zoek naar leuke cadeautjes voor de babyshower. De verkopers zijn soms toch wel heel nieuwsgierig waarom wij 2 mannen daar rondlopen maar als we vertellen dat we een kindje verwachten is iedereen heel enthousiast en geïnteresseerd. Het was relaxt rondlopen en zoeken naar leuke cadeautjes. Voor onszelf hebben we zo goed als niets gekocht. Wel een boekje om echo foto’s in te plakken van mini me for you, moet kunnen toch?

Ook hoorde we gedurende ons verblijf ineens dat er in 2019 een extra editie georganiseerd ging worden, in maart (22, 23 & 24 maart)! Perfect, dus en we hebben ook nog eens entree kaartjes gewonnen via de instagram van Pimpelmees dus helemaal top. We hebben er nu al zin in en zijn benieuwd naar al het leuks van deze editie! Ben jij er ook?!

Wil je zelf ook een kijkje nemen, koop je kaarten op: we are pregnant!


Een reactie op “We are pregnant!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.