Maart 2019

Hallo allemaal…!

Het is alweer bijna April wat dus betekend dat we er alweer een maand van 2019 op hebben zitten. We hebben deze maand best wel wat gedaan dus ik ga gewoon wat leuke dingen in dit blogje proppen.

De eerste week begon gezellig met een aantal verjaardagen en ook moesten er nog een aantal zaken voor de verhuizing geregeld worden aangezien we 1 April de sleutel van ons nieuwe huis krijgen (geen grap!).

Toen was het tijd voor 2 weekjes vakantie. De eerste week gingen we voor het eerst op wintersport. We gingen naar Frankrijk (Tignes) en het was wel even spannend om voor het eerst naar een gebied te rijden waar zoveel sneeuw ligt. Gelukkig waren de wegen schoon en hadden we de kettingen niet direct nodig. We waren in totaal met z’n vijven waarvan vier gingen snowboarden (inclusief mijzelf) en Arnout was de enige die ging skiën en hij sloot aan bij een groepje voor een les. We hebben ons de hele week vermaakt op de pistes en het was echt heel erg leuk! Aan het einde waren we allemaal wat beter in het afdalen van een piste en het is zeker voor herhaling vatbaar.

De tweede week gingen we met z’n tweeën (ik hoor nu mensen denken; nu het nog kan) naar Hof van Saksen, een vakantiepark in Drenthe. Het park heeft een tof zwembad met hele toffe glijbanen dus hier konden we ons wel een midweekje vermaken. Het huisje was heel relaxt en van alle luxe voorzien. We hebben nog een dagje in Groningen gespendeerd en een middagje in Assen maar verder was het gewoon relaxen. We kijken nu al heel erg uit naar de eerste vakantie met ons drieën! ❤

In diezelfde week op zaterdag was de We Are Pregnant beurs waar het vorige blog ook over ging weer in Utrecht. We keken hier erg naar uit omdat er altijd zulke leuke (web)winkeltjes aanwezig zijn. We hebben leuke dingen gezien van Label of the Elements en Tiny little cactus waar we nog wat gaan bestellen en we hebben ook wel wat hele leuke dingen kunnen kopen:

Voor meer van wat we gekocht hebben -> Wensvaders instagram

Zondag in de middag waren we aanwezig bij de EP release van een vriendin van ons #gofollow Imora Mariel. Superleuk om te zien en horen wat ze met haar eerste EP heeft gedaan, topper! Daarna lekker gegeten met een hele groep en toen met z’n tweeën door naar de bioscoop voor de International ocean film tour. Dit waren 6 filmpjes met een water thema en er zaten wat hele indrukwekkende dingen tussen.

En toen kon er een nieuwe werkweek beginnen…

Al stond er voor donderdag een controle bij de verloskundige op de agenda. Verah voelt zich goed, op een paar kleine kwaaltjes na, gelukkig. Met Toni gaat het ook goed, hij ligt lekker dwars, groeit goed en dat was ook goed te zien, z’n hart klopte mooi snel en hij was druk aan het bewegen. Dit was die avond tijdens het eten ook te merken toen die Verah de hele tijd in de ribben aan het schoppen was. We hadden lekker bij Tante Annies gegeten en bij gepraat over de afgelopen weken want ook Verah had een aantal drukke dagen gehad. Dus het was fijn ff te zitten en lekker bedient te worden in een restaurant!

Oh en afgelopen donderdag kwam er ook nog een leuke bestelling van BestSecret binnen. Hier kan je hele leuke kleding, schoentjes, accessoires kopen met vaak hele hoge kortingen dus super tof! Aangezien de maten straks snel voorbij vliegen is het wel chill iets met bijvoorbeeld 40% korting te kopen. Deze leuke items hebben we nu besteld, maar er gaat in de toekomst vast meer besteld worden haha!

Kiek die mini Vans ❤

Je kunt alleen lid worden via een link, dus mocht het je leuk lijken (en ze hebben ook voor volwassenen allemaal mooie items!!) dan kan je via hier aanmelden: aanmelden voor BestSecret


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.