April doet wat die wil

En hoe! Het was een emotionele rollercoaster deze maand.
In het laatste blog kon je lezen dat mijn vader is overleden. Ondertussen waren we druk aan het klussen in huis en moest hier ook nog van alles voor geregeld worden, natuurlijk verloopt de verbouwing van de badkamer alles behalve zoals gepland en kost dit allemaal veel energie en moeite. #nooitweer! Inmiddels is het alweer 3 mei en de dagen vliegen gelukkig nog voorbij.

Het einde van de zwangerschap begint redelijk in zicht te komen en we moeten nu om de 3 weken op controle komen, alles gaat nog goed op de standaard zwangerschapskwaaltjes na die heel vervelend kunnen zijn natuurlijk. Ze gaan de groei van Toni goed in de gaten houden dus we zijn zeer benieuwd hoe dat gaat verlopen. Ondertussen gaan mijn dromen vaak over het moment dat “Toni” eraan komt/is en dat is superleuk maar zitten er ook nachtmerries tussen waarin alles toch weer mis gaat. Gek hoe je dromen soms kunnen zijn toch?! Dus het zou fijn zijn dat de laatste weken ook even voorbij vliegen en hij er is.

Hebben we veel dingen gekocht in April voor de kleine man? Eigenlijk niet nee. We zijn zo druk geweest met alle andere dingen dat er voor shoppen eigenlijk weinig tijd was. En zo erg is dat nu ook weer niet natuurlijk.
Wel hebben we een super toffe behang gekocht voor in de babykamer die we gaan showen in de babykamerblog zodra de hele kamer af is. En hebben we dit leuke shirtje en broekje gekocht bij de zara, waar je eigenlijk beter niet naar binnen kan gaan want alles is zo schattig! Dat is het eigenlijk wel! Ok, helemaal aan het eind van de maand toch nog 2 broekjes gekocht met ananassen bij de Hema, laat de zomer maar komen.

Tja dat was het eigenlijk wel voor de maand april, het was een gekke maand maar het zit er in ieder geval op! Kijken of mei een heerlijk relaxt zonnig maandje gaat worden. Al ziet dat er nog niet echt zo uit…!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.