De eerste dagen thuis

Hoi allemaal! We zijn inmiddels alweer 9 dagen thuis en dit is hoe we de dagen beleefd hebben….

KRAAMHULP
We hadden leuke vlotte kraamhulp, Esmee die eigenlijk ook weer niet zo heel veel hoefde te doen. We hadden natuurlijk al wel ervaring met het verzorgen van een baby en veel was gelukkig 2 jaar later nog blijven hangen dus we hadden meer een soort van opfriscursusje nodig haha.
En dingen zoals stofzuigen etc konden we ook prima zelf doen dus dat hoefde eigenlijk ook niet. Wel leuk dat we nog even babymassage hebben kunnen leren en dat we de tummytub gebruikt hebben want dat hadden we nog nooit gedaan en James genoot er echt van! Sorry dat we je een ochtend 15min voor de deur hadden laten staan omdat we alle 3 nog sliepen haha en dankjewel voor de leuke dagen.

Even wegen! En al snel was hij weer op z’n geboortegewicht.

VISITE
De kraamvisite kwam ook op gang haha, super gezellig, iedereen is vet blij voor ons en we krijgen allemaal leuke kaartjes en cadeautjes. James wordt goed verwend en iedereen moet natuurlijk even op de foto met hem. We hadden een super leuk kraamboek cadeau gekregen van een instagram follower, het leuke aan dit boek is dat die voor 2 papa’s is! Dus mochten jullie wensvaders zijn, of familie of vrienden van wensvaders dan is dit wel een aanrader: KRAAMBOEK. Er wordt al flink in geschreven en dat is later echt heel leuk om terug te lezen.

VERAH
Op vrijdag zijn we op bezoek geweest bij Verah. Na zijn flesje hop in de auto en op naar Oldenzaal. Het was heel fijn Verah weer te zien en te zien hoe goed het ging. Haar energielevel is nog niet op en top maar wat verwacht je ook na zoveel bloed verloren te hebben. Ze heeft lekker met James geknuffeld en hem een flesje gegeven. Het voelt voor haar zoals ze van tevoren ook bedacht had hoe het zou zijn dus dat is heel fijn om te horen. Toen we naar huis gingen namen we ook wat zakjes gekolfde melk mee, hoe tof is het dat James deze voedingsstoffen ook binnen mag gaan krijgen en dat Verah dit ook nog “even” doet ❤

JAMES
Met de kleine man gaat het supergoed. Vanaf de eerste dag thuis hield hij zich goed op temperatuur dus hoefde hij eigenlijk geen kruik meer bij zich en ook geen mutsje meer op. De volgende dag hoefde hij ook geen omslagdoek meer om en was een outfit met korte mouwen eigenlijk ook wel goed! Heerlijk om naar deze kleine man te kijken zonder al die belemmeringen haha.

Slapeloze nachten? Die hebben we eigenlijk nog niet gehad. Hij is heel tevreden en slaapt lekker veel. Uiteraard moet hij wel een voeding in de nacht en moet een van ons eruit om deze te geven maar daarna slaapt hij ook alweer lekker door tot in de ochtend. Soms moeten we hem stiekem wakker maken om te eten want anders slaapt hij heerlijk verder.

Zijn gezichtje maakt heerlijke stuiptrekkingen alle kanten op om de spieren goed te trainen en dat is echt heel schattig en grappig om te zien ❤ Hij begint ook meer zijn oogjes te openen en dan echt om zich heen te staren, heel leuk om te zien. Zijn ogen zijn nu heel donkergrijs, we zijn benieuwd of dat zo blijft.

Dus het gaat eigenlijk heel relaxt en soepel, soms zitten we op de bank terwijl hij in zijn sleepyhead ligt en is het net of er helemaal geen baby in huis is… dus dan gaan we snel even kijken en knuffelen


5 reacties op ‘De eerste dagen thuis

  1. Mooi om te lezen ook dat het zo goed gaat met vehra. En hoe komt het zo dat jullie nu wel voor borstvoeding hebben gekozen en jullie dit de vorige keer niet wilden?

    Liefs

    Geliked door 1 persoon

    1. De vorige keer hadden we al twijfels… en uiteindelijk wou ze zelf niet, dus BV leek ons sowieso niet goed haha. En nu voelt alles heel vertrouwd en fijn en Verah stond ervoor open dus top!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.