Half jaar update

December, de feestdagen komen eraan. Tijd voor veel eten en gezellig samen zijn met vrienden en familie.

En hoe bijzonder dat wij dit jaar onze eerste kerst mogen vieren als gezin. Het is alweer een half jaar geleden dat James geboren in en onlangs hebben wij zijn half-birthday gevierd. Het was erg leuk dit te vieren met zijn moeder en zus, onze ouders en oma. En natuurlijk is hij hier ook weer flink verwend haha, dat wordt nog wat met zijn eerste verjaardag.

Het voelt aan de ene kant alsof het nooit gebeurt is en James altijd al bij ons is geweest, maar aan de andere kant voelt het ook nog als gisteren dat we in het MST aan het wachten waren op de geboorte van James. Een mooie en gezellige dag om op terug te kijken, wat bijzonder! En wat fijn dat het allemaal goed verlopen is want het was nog even spannend.

En nu, iets meer dan een half jaar verder. James groeit als een malle en zit al in maatje 74, weegt al 10kg en begint al mooie klanken te produceren, sinds deze week is bah heel erg populair. Hij rolt van zijn rug naar zijn buik, ja ook na een flesje waardoor er veel meer gewassen moet worden dan voorheen, en als hij dan terug op zijn rug wil is dat een probleem dus moet er een papa aan te pas komen. Hij lacht intens vrolijk als je bij hem op de slaapkamer komt om hem uit bed te halen, wat is dat genieten elke keer weer. Groente en fruit gaat er ook steeds beter in en het is ook fantastisch om te zien als hij weer een nieuwe smaak proeft. Favoriet is wel courgette op dit moment. Het gaat allemaal zo hard, we zijn zo benieuwd hoe het over een half jaartje is. Dat gaan jullie uiteraard in het jaar update blogje lezen.

En met ons? Is het nog steeds wat we er van verwachten? Zijn we helemaal op van de slapeloze nachten?
Het gaat super goed. Het enige storende aan alles is gewoon de rechtszaken en vooral de raad van de kinderbescherming, er zijn gewoon zoveel gezinnen die echt hulp nodig hebben, waar ze echt naar zouden moeten kijken en dan gaan ze zich druk maken om ons? Een “zaak” waar alles al zo vaak besproken is, alles duidelijk is en niemand enige twijfel heeft, doe toch gewoon niet zo moeilijk en besteed jullie tijd aan iets anders. Ja het is zeker wat we ervan verwachten, en zoveel meer! We genieten op en top. De nachten zijn helemaal niet slapeloos, James slaapt sinds een paar weken heerlijk in zijn bedje en word heel soms even een beetje wakker en dan wil hij opnieuw zijn speentje in en gaat dan weer lekker verder. Als we vrij zijn ligt hij na 7 uur nog lekker tussen ons in en wordt dan ergens tussen half 9 en half 10 wakker voor zijn eerste flesje van de dag.

We hopen dat we in 2020 lekker zo verder gaan, dat de adoptie zaak op een goede manier wordt afgerond en we op en top kunnen genieten van en met elkaar en alle lieve mensen in ons leven. En voor James hopen we dat zijn darmpjes wat meer hun best gaan doen zodat hij geen lactulose meer nodig heeft! Maar als dat het enige is, waar hebben we het dan over.

Voor iedereen een fantastisch 2020 gewenst, leef, geniet, doe leuke dingen met de mensen die je lief hebt en jullie kleine mini’s ❤ Liefs van ons!


Een reactie op “Half jaar update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.