Juli 2021

Daar zijn we alweer, Juli 2021 is voorbij en we hebben toch wel een leuke maand gehad.
Hopelijk jullie ook! En kunnen we in Augustus van wat meer zon genieten.

Begin van de maand begon rustig. We begonnen wel met lekker uit eten in het Paradijs! Hele toffe plek in Enschede waar je in een soort kas gaat eten met heel veel planten, een vijvertje met vissen en schildpadden dus James was helemaal enthousiast. Verder hadden we 2 verjaardagen waaronder 1 van een gastoudergenootje van James. Zo leuk om de kindjes ook buiten de gastouder samen te zien. James heeft genoten van alle chipjes, taartjes en ander lekkers haha. En de papa’s vonden het ook erg gezellig. Verder zijn in de eerste weken nog druk geweest in de achtertuin met het zwembad opzetten en een nieuw grasveldje in de tuin te gooien. Allemaal afgekomen en toen wachten op het mooie weer.

Ohja en James ging deze maand supervaak naar de grote mensencee (WC) om plasjes te doen! Hoe goed 😀
Italië won het EK, woohoo, papa S heeft nog even getoeterd na de wedstrijd en een heleboel Italianen in Enschede hadden zich verzamelt bij de rotonde dus dat was erg leuk!

Het derde weekend in Juli gingen we een dagje naar Utrecht. Eerst even shoppen in de stad, we gingen even naar de boekenwinkel, die erg tof is! en kochten uiteraard weer ff een leuk boekje voor James. Verder lekker geluncht bij de rechtbank, aanrader voor lunch met kids want veel speelgoed. In de middag gingen we bij familie op bezoek die op een camping bij Utrecht in de buurt stonden, gezellig. Ook was het dit weekend heerlijk weer dus konden we 1 dagje gebruik maken van het zwembad, James had het helemaal naar zijn zin in het water en was lekker aan het rond springen en spetteren.

Het weekend daarop was het tijd voor een tripje naar camping Oergezellig in Limburg. Op de heenweg stopte we even in Eindhoven om naar een bank te kijken want hier waren online over de 300 stoffen voor beschikbaar en dan is het wel even prettig om te kijken en voelen. Daarna bij de foodhal in Eindhoven geluncht, ook weer een hele toffe plek en super lekker eten en daarna door naar de camping. Vrienden waren al op de camping dus wij gingen even 2 nachtjes op bezoek en leuke dingen doen.

De camping is super aangelegd voor kids, veel zandbakspeelruimte, steps, fietsjes, graafmachines, zwembadje en glijbanen en nog veel meer. Dus James heeft zich zeer vermaakt. We hebben nog een uitstapje gemaakt naar de mergelgangen bij Maastricht. James had het lampje vast en liep als een echte avonturier heel stoer de gangen door. Leuk om een keer gezien te hebben. Verder regende het zaterdag dus het was op de camping allemaal wat nat geworden maar dat mocht de pret niet drukken. Zondag gingen we rodelen in Valkenburg, James vond het fantastisch om de heuvel af te sjeesen, dus dat hebben we een aantal keer gedaan tot hij er klaar mee was haha. Ook staat de wilhelminatoren op de berg waar je van af kunt tokkelen, zullen we doen? Uhm ja is goed. Dus ja dat hebben we ook gedaan. Papa A ging er zo af, Papa S vond het nog even spannend haha maar uiteindelijk wel gegaan. Beneden stond James ons op te wachten en die zei nog een keer springen papa, zo schattig.

Toen namen opa en oma James nog mee naar de dierentuin in Nordhorn waar hij dieren kon aaien en voeren, eenmaal thuis zei oma we gaan zeker nog wel een keer waarna James een half uur tot drie kwartier alleen nog maar kon huilen en roepen nog een keer haha. Hij vond het dus erg leuk! En dat scheelt want de volgende dag gingen papa S en James naar de orchideeenhoeve waar ook weer diertjes waren en veel mooie planten. Ook echt een aanrader voor een (half) dagje weg. Het valt kwa prijs heel erg mee en het is heel mooi aangelegd. Ook leuk is het stukje met de Lori’s die meteen op je hoofd komen zitten.

Dus deze maand eindigde met allemaal leuke uitjes en gezelligheid.
Voor augustus staat nog niet heel veel gepland maar we komen vast weer leuke avonturen tegen om te beleven en met James is het elke dag genieten natuurlijk!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.