Week 50: Italia, terug, chillen

Maandag en Dinsdag waren we nog in Bologna zoals je in de Bologna-blog had kunnen lezen. Woensdag weer vroeg op naar het werk. Het is toch soms echt wel koud in mijn Twizy dus de handschoenen er maar weer bij gepakt. Arnout moest tot laat werken dus ik heb nog even gebadderd en toen die thuis kwam konden we eten en even series van vorige week terug kijken. Onder andere Over mijn lijk gekeken, altijd super heftig maar het is mooi om te zien hoe vol deze mensen in het leven staan en wat voor kracht ze nog kunnen vinden in de ellende die ze moeten doorstaan. Donderdag ook weer werk en in de avond een heerlijk pompoensoepje gegeten NOMNOM en voor de rest ook serie’s gekeken en gelezen in Origin van Dan Brown. Vrijdag alweer de laatste werkdag deze week en dan is het weekend!!! De ochtend ging lekker vlot, de middag wat minder. In de avond gezellig spelletjes gedaan. Zaterdag zoals gewoonlijk het huis weer een beetje op orde brengen. Verder naar de stad geweest om even te lunchen bij Stoet wat weer heel lekker was. En op zoek naar cadeautjes 🙂 in de avond lekker dinner afgehaald bij Pulcinella en spelletjes gedaan en we zijn nog naar Krazy Kangaroo geweest. Dit is een nieuw trampoline park in Enschede. Het was supervet! We hebben salto’s gedaan en dodgeball en angsten overwonnen haha, we komen sowieso nog een keer terug. Zondag was een rustig dagje met wat visites, series kijken en de kledingkast opruimen! Een bult kan weg dus ik mag weer wat nieuwe kleren gaan kopen binnenkort haha. Op naar de laatste week werken en dan een mini-vakantie yaaaay!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.